Cégünk nagy tapasztalattal és számos referenciával rendelkezik a kerítésrendszerek kivitelezése terén. Megrendelőink az esetek döntő többségében az általunk forgalmazott kerítésrendszerek megvásárlása mellett, szívesen bízzák szakembereinkre a kerítésrendszerek kivitelezésével kapcsolatos teendőket.

Vállaljuk kerítésrendszerek kivitelezését a legegyszerűbb családi házak kerítésrendszereinek kivitelezésétől a komoly szaktudást igénylő meredek területeken történő telepítésekig. Szakembereink egy térítésmentes helyszíni felmérést követően elkészítik az ön igényére szabott árajánlatot.

Szolgáltatásaink:

  • ingyenes helyszíni felmérés
  • árajánlatkészítés
  • kerítés és háló forgalmazás a legváltozatosabb feladatok ellátására
  • kerítés kivitelezés

Kerítés építés közben:

Beszállító partnereink

LIPPI Csoport

A cég története 80 évvel ezelőtt kezdődött, amikor megindult a termelés az akkori egyetlen üzemben. Azóta a LIPPI Csoport töretlenül fejlődik, folyamatosan növeli és javítja meglévő termékkínálatát annak érdekében, hogy termékeivel a lehető legtöbb ágazatban jelen lehessen.

Ilyen kiemelten fontos ágazatok például a mezőgazdaság, a védelem, a környezet védelme, a díszítés, a sporttal kapcsolatos infrastruktúrák, valamint a magán és az üzleti szektor.

A LIPPI Csoport több különleges referenciával is büszkélkedik. Ilyenek például a barcelonai nyári, illetve az albertville-i téli Olimpiai Játékokra, a Disneyland Paris, az Euro Tunnel és az 1998-as Football Világbajnokság döntőjére épített stadion részére készített kerítések, valamint több tucat sportstadion építésénél végzett munka. A LIPPI Csoport francia és az európai kerítés és táblás kerítés piac vezetői közé tartozik.

Letölthető Lippi katalógus: Letöltés

Ajánlatot kérek!