A Kerítéscentrum Kft. 20 éve meghatározó szereplője a mobil kerítés bérlési, valamint kerítés kivitelezési iparágnak. Mobil kerítéseink felhasználhatósága sokrétű, tartós valamint esztétikus megoldást jelentenek legyen szó, rendezvények, kiállítások, raktárak, területek elkerítéséről.

Mobil kerítés bérlési szolgáltatásunk keretében, komplett kerítéstáblák, valamint kiegészítő termékek, például kerítés talpak, bilincsek, kitámasztó rudak, valamint takaróhálók kölcsönzésére is lehetőség van.

Kölcsönzési szolgáltatásunkon túl, a helyszíni felméréstől, a kivitelezésig ellátjuk a kerítésekkel kapcsolatos feladatokat, komplex szolgáltatást nyújtunk.

Mobil kerítéseink, kiegészítő termékeink tulajdonságai:

Kerítéstábla: anyaga tűzi horganyzott acél

Mobil kerítés talp: anyaga műanyag

Összekötő bilincs: horganyzott acél, igen nagy szilárdságú

Ajtó, kapu: anyaga horganyzott acél, bárhová be lehet építeni, és bármennyi ajtó elhelyezésére van lehetőség

Oldalsó kitámasztó: amikor a kerítés erős igénybevételnek van kitéve, akkor minél több kitámasztó rúd elhelyezését javasoljuk

Takaróháló: nem szeretné, ha belátnának a kerítéssel elzárt terület mögé? Ajánljuk a direkt erre a célra kifejlesztett takaróhálónkat.

A mobil kerítés bérlés menete

Mobil kerítéseink átvételére kétféle lehetőséget biztosítunk megrendelőink számára. Előzetes egyeztetés után lehetőség van budapesti raktárunkban átvenni a rendelt kerítéséket, de szükség esetén vállaljuk a telepítés helyére történő kiszállítást is.

Kiszállítás esetén, szakképzett, megfelelő rutinnal, és tapasztalattal rendelkező munkatársaink elvégzik a mobil kerítések telepítését is. Kedvező bérleti díjak korrekt elszámolással!

Cégünk számára kiemelten fontos az átláthatóság, valamint megrendelők maximális elégedettsége, éppen ezért, már a rendelés során egyértelműen feltűntetjük a bérlés költségeit, valamint, előre kalkulálható módon határozzuk meg az árakat.

A mobilkerítések bérleti díját a kölcsönzési napok száma alapján számoljuk el, így Ön tényleg csak azután az idő után fizet, amikor igénybe vette szolgáltatásainkat.

Ajánlatot kérek!