Betonkerítések, lábazatok

Betonkerítések

Tervezzen hosszútávra, olcsón!

betonkerítésBetonkerítéseinket gazdag forma- és színválaszték jellemzi, emelett költséghatékony megoldást jelentenek hosszú távra.

A minimális föld- és alapozási munkák lehetővé teszik, akár a téli időszakban is a talaj minőségétől függően- napi 10-30m kerítés telepítését.

Kerítése új technológiával, előre gyártott panelekből készül. Előnye, hogy utókezelést nem igényel, valamint különböző díszítő és kiegészítő elemekkel kombinálható.

A KerítésCentrum Kft. egy gyorsan megépíthető esztétikus, biztonságos kerítést ajánl Önnek!

Konvex gyorskerítés

A Konvex gyorskerítés feleslegessé teszi az ideiglenes kerítés építését, 0,3-2,5m magasság között bármilyen kerítés építhető akár sík, akár lejtős terepen is. Kedvező tulajdonsága, hogy minimális helyet foglal el a telekből, csak kismértékben csökkenti a kert hasznos területét.

A konvex gyorskerítést – igény szerint – helyszínre szállítjuk, és saját brigádjainkkal telepítjük, amennyiben Ön telepítené, a kiszállított kerítés mellé telepítési útmutató adunk! A kerítéshez egyedi kivitelezésű kapukat és betéteket is tudunk ajánlani.

Ha mégis úgy döntene, hogy inkább mi készítsük el kerítését, a kivitelezésre 3 év garanciát adunk.

Betonlábazat

Előre gyártott betonlábazat használati előnyei:

  • a rendszer könnyen és gyorsan szerelhető az időjárási viszonyoktól (fagyveszély) függetlenül esztétikus forma
  • magas minőség
  • gazdaságos megoldás

betonlábazat

Tekercses kerítések

A KerítésCentrum Kft. kerítésfonatokat kínál többféle magasságban és drótátmérővel, horganyzott és műanyaggal bevont kivitelben. Tekercses kerítéseink, gyors és tartós megoldást kínálnak legyen szó a kert, vagy bármely más terület bekerítéséről.

Ponthegesztett tekercses kerítések:

tekercses kerítés tekercses kerítés

Lippi táblás kerítések

Atlantis 21 Aquilon Rendszer

Lippi táblás kerítés A kerítéstáblák anyaga ponthegesztett acélháló. A táblákat tüzihorganyozzák, majd műanyag porszórt technológiával színterezik. A termék előnyei: a széles termékskála minden igényt kielégít, alkalmas lakossági, ipari, stb. felhasználásra

Telepítés: az Aquilon rendszer lehetőséget ad folyamatos, vagy szakaszos telepítésre – sík és lejtős terepen egyaránt. A kerítés táblákat speciális saválló acél klipszekkel rögzítjük a kerítésoszlophoz.

Színválaszték: az Aquilon rendszert és tartozékait zöld és fehér alapszínben forgalmazzuk. Minden más (RAL színskála szerint) színt csak külön megrendelésre biztosítunk.

Újdonság: a rendszer alumínium oszlopokkal is szerelhető, amely fejlettebb esztétikai megjelenést, könnyebb telepíthetőséget és új design-t biztosít.

Minőség: a különleges felületi kezelés eljárás, valamint a szinterezés, Önnek egy kiváló minőségű terméket biztosít.

Műszaki adatok:

műszaki adatok

DUPLABORDÁS 6+8 kerítések és oszlopok

lippi táblás kerítésA kerítéstáblák anyaga ponthegesztett acélháló. A táblákat tüzihorganyozzák, majd műanyag porszórt technológiával színterezik.

A táblák alapszíne RAL 6005 zöld, vagy RAL 9010 fehér, de más RAL színek is rendelhetőek felárral.

A táblákat alkotó függőleges acélrudak átmérője 6mm, a vízszintesen duplán elhelyezkedő acélrudak átmérője 8 mm.

A táblák szemmérete: 200x51mm.
A táblák szélessége: 2500mm.
Táblák magassági mérete: 1030mm; 1230mm; 1430mm; 1630mm; 1830mm; 2030mm; 2230mm; 2430mm; 2630mm; 3030mm; 3430mm. A 2430mm magasság fölött a táblák szélessége: 2400mm.

A táblákat speciális kialakítású acéllemez vagy alumínium lemez oszlopok tartják, amelyekhez speciális rögzítő klipszekkel rögzíthetőek a kerítéstáblák. Az acéllemez oszlopok anyaga 1,5 mm vastag tüzihorganyzott majd színterezett acéllemez, amit hidegen sajtolnak speciális formára.

Az oszlopok magassági mérete: 2600mm-től 4000 mm-ig terjed. Az alumínium oszlopok anyaga 2,0mm vastag alumínium lemez, amit színtereznek. Formája azonos az acéloszlopéval. Magassági mérete: 1000mm-től 4650mm-ig terjed. Az oszlopok színe azonos a kerítéstáblák színével.

KC 4 W táblás kerítések

Duplex bevonat, magasabb korrózióvédelem

KC 4 W táblás kerítésA duplex eljárás során a tűzihorganyzott felületre elektrosztatikus eljárással porszórással Poliészter anyagú speciális festékréteg kerül a felületre.

A horganyzott acélfelület megfelelő előkészítése biztosítja a festékréteg tartósságát. A festékréteg meggátolja a Zn oxidációját, 40%-al meghosszabbítja élettartamát és biztosítja a színhatást. A RAL színskála alapján rendelhetők.

A KC 4W és 2W kerítésrendszer minden eleme: kerítéspanelek, oszlopok, fedőlemezek korrózióvédelemmel vannak ellátva. Tűzihorganyzás következtében a Zn réteg megfelel az EN-ISO 1491 és a DIN 50976 szabványoknak. A tűzihorganyzás során (folyós Zn fürdő 440-460) az acél felületén diffúziós folyamat zajlik le, amelynek következtében az acél és a cink ötvözetet alkot. Ezáltal az acél és a cink nem szétválasztható. Garantált Zn réteg: minimum 100 mikron.

A kerítésrendszer tartósságát a rendszer többi eleme is biztosítja. A csavaranyák anyaga rozsdamentes acél, csavarok a PN-ISO 82406 és a DIN 603 szerinti horganyzásúak, az oszlopfedél hő- és fagyálló műanyag.

A gyár 10 év garanciát biztosít a korrózió ellen!

Műszaki adatok

(Kattintson a képre a teljes méretben való megtekintéshez!)

Ideal táblás kerítések

IDEAL horganyzott és zöld színterezett táblás kerítés (4 és 5mm drótátmérő)

ideal táblás kerítésAz Ideal család minőségi kerítésrendszerei 4 és 5mm-es drótvastagsággal, horganyzott és szinterezett (Ral 6005 zöld) kivitelben nagyszerű és gazdaságos alternatívát kínálnak akár közületi akár magánfelhasználók számára.

Az Ideal 4, és Ideal 5 kerítések a minőségi kerítésrendszerek piacán jelen pillanatban a legköltséghatékonyabb megoldásnak számítanak. A termékek 2009 májusától raktárról azonnal elvihetők.

Táblaméret:

  • Szélesség: 2,5m
  • Magasság: 83cm, 103cm, 123cm, 143cm, 153cm, 173cm, 193cm, 203cm, 233cm, 243cm

Ajánlatot kérek!